U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Haacht

Thuiszorg Haacht

Hieronder vindt u een overzicht van alle verpleegkundigen in Haacht. Voor een overzicht van verpleegkundigen in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar thuiszorg Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met verpleegkundigen om via één e-mail in contact te komen met meerdere verpleegkundigen tegelijk.

1

CoZorg

Wijgmaalsesteenweg 18, 3150 Haacht (Vlaams-Brabant)
Tel: 0494244715, Fax: -, BTW-nr: BE0735631073
Wenst u zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, maar lijkt dit moeilijk
haalbaar? Heeft u het gevoel er alleen voor te staan in de zorg voor uw hulpbehoevend familielid? Laat u dan ondersteunen door CoZorg. Bij Cozorg staat onze thuiszorgexpert, elke dag klaar om u te helpen. Met haar expertise wil ze zorgbehoevende ouderen en hun familie ondersteunen in alle aspecten van de zorgverlening aan huis. Ze gaat met u mee als gids en begeleidt u zover u het nodig acht. Zo kan u bij haar terecht voor een eenmalig advies maar ook voor een all-in traject waarbij zij u 24 op 24 bijstaat met raad en daad.
Eén persoon waar u met al uw vragen terecht kan en waar naast het geven van advies ook alles voor u geregeld en opgevolgd wordt.
Het eerste advies is steeds gratis en vrijblijvend!
Ondersteunen en coördineren thuiszorg, Aanvragen subsidies, Opstellen
zorgplan, Zorgtraject met 24 op 24 opvolging, Adviseren, Valpreventie, Incontinentie, Mobiliteit en hulpmiddelen, Wilsverklaringen, Aanpassingen woning
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › CoZorg

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy