U bent nu hier: Home » Antwerpen » Schoten » Prima Cura Thuisverpleging

Prima Cura Thuisverpleging

Lodewijk Weijtenstraat 40
2900 Schoten (Antwerpen)
Tel: 0485/688,125
Fax: -
BTW-nr: 0635 458 282
Afbeelding › Prima Cura Thuisverpleging Bij ons staat u, als patiënt centraal en bent u geen nummer. Zo vinden wij het heel belangrijk dat de verzorging gebeurt met aandacht voor het menselijk contact. Een aangenaam gesprek of een detailverzorging op uw vraag zijn dus geen overbodige luxe maar worden met alle plezier gedaan. Als u zich goed voelt, dan is de eerste stap in uw genezingsproces al gezet en geeft ons dat ook een enorme voldoening.
Verder zijn wij neutraal en onafhankelijk van andere organisaties, instellingen of strekkingen waardoor we dus geen onderscheid maken tussen patiënten.
Indien u dit wenst kunnen we ook uw familie betrekken in uw zorgproces en hen hierin begeleiden. Hier spreken we dan van mantelzorg, wat een voorname steunpilaar is in de thuisverzorging.
U kan steeds rekenen op professionele, persoonlijke verzorging.
Wij werken steeds nauw samen met uw eigen huisarts zodat we samen tot een passend zorgplan komen waar uzelf (en eventueel uw familie), wij als thuisverpleegkundigen alsook uw (huis)arts zich best in vinden. Onze aandacht gaat altijd eerst uit naar uw comfort, ongeacht de ernst van de aandoening of uw leeftijd.
Als uw belangenbehartiger zijn wij uw vertrouwenspersoon die u wegwijs maakt in het hulpverleningsaanbod. Wij gaan samen met u op weg en wij staan dan ook open voor al uw vragen, wensen en ideeën. Dit doen we allemaal met respect voor uw waarden en normen.
Wij werken volgens de tarieven die opgelegd zijn door het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). Hierdoor faktureren wij rechtstreeks aan uw mutualiteit en moet u dus aan ons niets betalen en is er ook geen remgeld ten uwen laste.
Diensten: Hygiënische zorgen (Wassen, toilet, ...), Wondzorg, Medicatie klaarzetten (weekplanner of per dag), Medicatie toedienen (inspuitingen, zalf/crème, ...), Palliatieve zorgen, Zorgcoördinatie met uw huisarts, specialist, kinesist, ...
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 10 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy