Vind verpleegkundigen door heel België


Of kom direct in contact met verpleegkundigen via één e-mail!
U bent nu hier: » » »

Warm Hart: samen sterk in thuisverpleging

Motbroekstraat 54
3390 Tielt Winge (Vlaams-Brabant)
Tel: 016 84 53 18
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Warm Hart: samen sterk in thuisverpleging We zijn een klein team van zelfstandig verpleegkundigen met ervaring in de thuiszorg en werkzaam in Binkom, Kerkom, Kortrijk-Dutsel, Lubbeek, Sint-Pieters-Rode en Tielt-Winge (Houwaart, Meensel-Kiezegem, Sint-Joris-Winge en Tielt).

Het aantal te verzorgen mensen houden we tijdens onze ronde bewust klein, zodat we op hun ritme kwaliteitsvolle en warme zorg kunnen verlenen.

Naast lichamelijke zorg besteden we ook aandacht aan psychologische, sociale en levensbeschouwelijke ondersteuning.

Samen met de huisarts en alle hulpverleners die hen omringen zoeken we mee naar de meest geschikte oplossing om de thuiszorg zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Iedereen is bij ons welkom.

In de palliatieve zorg en het verzorgen van mensen met een psychische aandoening / dementie hebben we bijzondere expertise opgebouwd.

Meer informatie over onze praktijk is terug te vinden via: www.thuisverplegingwarmhart.be
Diensten: hygiƫnische zorgen, aanvullen van de medicatiebox voor een hele week, toedienen van medicatie en inspuitingen, waaronder insuline, compressietherapie (aan- en uittrekken van steunkousen / windels), toedienen van oogdruppels, inwrijven van de huid met zalven, wond- en stomazorg, verwijderen van hechtingen / nietjes, sondevoeding en kunstmatige voeding via de bloedbaan, verzorging van blaassonde / zorg aan suprapubische - en centrale katheter, palliatieve zorgverlening, ...
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Werkzaam in een straal van ongeveer 8 kilometer vanaf bovenstaand adres.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media